0
Програма за конзола со видео десктоп предводена од Новастар Ц1 (4)

Станете одличен инженер за прикажување за ѕид за рекламирање со led

Пет клучни точки за инсталирање на LED екран: инженерите кои инсталираат LED екран мора да ја совладаат добрата технологија. Општо, тие мораат…

Нова оклоп a5 мини ddr3 предводена картичка за примање од висока класа (2)

Како може надворешниот LED дисплеј да работи безбедно во суровата средина

како LED дисплеј за надворешно рекламирање, неговата употреба средина е многу повисока од барањата на општиот приказ. Во…

Едношалтерско решение за ЛЕР видео wallидни контролери и додатоци, од предводена видео процесор ,картички на испраќачот, примање картички за напојување и LED модули.

Претплатете се

Претплатете се на нашиот најнов билтен за технолошки екран со дисплеј и добијте бонуси за следното купување

  Авторски права © 2020 | Сите права се задржани !

  0
   0
   Вашата кошничка
   Вашата количка е празнаВрати се во продавница