lvp605 предводена видео процесор (2)

Која галантерија ќе се користи за таблата со LED екран?

За да се направи LED дисплеј екран, прво мора да ги разбереме следните компоненти: единица одбор, напојување, контролна картичка, жици, префрлување…

led signs

Како да ја калибрирате бојата на екранот на LED дисплејот во целосна боја?

Во последниве години, примена на различни внатрешни LED дисплеи на стадионите, патниот сообраќај, рекламирање, leasing and so on has

led screen steel structure

Анализа на дигање и монтажа на челична конструкција на LED екран во целост во боја

Инсталирањето на челичната конструкција на LED екранот е сложена сеопфатна технологија со многу содржини и широк опсег….

Едношалтерско решение за ЛЕР видео wallидни контролери и додатоци, од предводена видео процесор ,картички на испраќачот, примање картички за напојување и LED модули.

Претплатете се

Претплатете се на нашиот најнов билтен за технолошки екран со дисплеј и добијте бонуси за следното купување

    Авторски права © 2020 | Сите права се задржани !

    Купувачка кошничка

    0

    Нема производи во кошничката.

    × Whatsapp