Solusi sistem témbok video led

Kualitas luhur Produk

4K video kontroler

50% MATI

Diskon 20%

100% asli

All our led display video wall controller and cards are original

pangiriman gancang

DHL panto global pikeun pangiriman panto dina sababaraha dinten saatos mesen

Jaminan

Anjeun dijagaan ku jaminan tilu taun sareng kabijakan balik

kasatiaan

Kami piara konsumén urang percanten sareng teras ngadukung palanggan anu teras-terasan

Kadatangan Anyar

4K dipimpin vIDEO CONTROLLER

Solusi one stop pikeun LED témbok pidéo sareng asesorisna, ti dipimpin prosésor video ,kartu pangirim, narima kartu pikeun catu daya sareng modul anu dipimpin.

Ngalanggan

Ngalanggan Newsletter tech tampilan layar dipimpin panganyarna kami sareng kéngingkeun bonus kanggo pameseran salajengna

    Copyright © 2020 | Sadaya hak disimpen !

    Karanjang balanja

    0

    Teu aya produk dina karanjang.

    × Whatsapp