Sateuacanna
novastar-vx4-full-hd-led-display-video-controller-box

Novastar vx4 full hd led display video controller box

$ 1,490.00
Teras

VDWALL LVP615 HD dipimpin prosésor video, Modél dasar séri LVP615

$ 524.00
lvp615s led video processor (3)
pemproses processor video novastar novapro china (5)

Kontroler prosésor video novastar novapro Cina

$ 3,326.00

Kontroler prosésor video novastar novapro Cina

$ 3,326.00

pemproses processor video novastar novapro china

Énggalan! Dijual Flash Téh Moal lami deui!
00
POÉ
00
JAM
00
MINS
00
SECS

Katerangan

Cina NOVASTAR NovaPro HD Video Processor Controller Spesifikasi:

1) Jenis produk: Prosesor Pidéo
2) Ngazum: Ngarojong
3) Nyambung: Ngarojong
4) Gambar dina gambar: Dua sumber pidéo
5) Pangaruh khusus nalika ngaganti sumber pidéo:ngadukung
6) GenLock:Ngarojong
7) Pamaké ditetepkeun EDID: Ngarojong
8) Resolusi kaluaran: 1920× 1200,2048 × 1152,2560 × 960(lebar sareng jangkungna tiasa dihartikeun khusus ku konsumén)
9) Antarbeungeut input video: HDMI,DVI,SDI,DP,VGA,CVBS
10) Antarbeungeut kaluaran: Opat aksés internét, opat antar muka serat, hiji DVI, hiji panganteur monitor HDMI

Indéks kaluaran
Palabuhan Jumlah Spésifikasi Resolusi
Input DVI ngurilingan (DVILOOP) 1 Luyu sareng input DVI

Ngarojong HDCP looping kaluar

DVI 2 1280×1024/60Hz 1440×900/60Hz
1680×1050/60Hz 1600×1200/60Hz
1600× 1200 / 60Hz - Ngurangan
1920×1080/60Hz/50Hz 2560×816/60Hz
2048×640/60Hz 1920×1200/60Hz
2304×1152/60Hz 2048×1152/60Hz
1024×1280/60Hz 1536×1536/60Hz
Resolusi kaluaran anu ditetepkeun ku pangguna (optimasi bandwidth)
Resolusi horisontal: maksimum 3840 piksel
Resolusi nangtung: maksimum 1920 piksel
HDMI 1
SDI input looping out (SDILOOP) 1 480abdi, 576abdi, 720p, 1080abdi / p (3G SDI)
Spésifikasi mesin lengkep
Kakuatan input 100~ 250VAC,50/60Hz,0.65A
Konsumsi listrik sacara umum 30W
Suhu operasi -20~ 60 ℃
Beurat 6Kg

Cina NOVASTAR NovaPro HD Video Processor Controller Fitur:

1) NOVASTAR NovaPro HD nyaéta prosésor tampilan LED anu propésional. Di sagigireun fungsi kontrol tampilan, éta ogé fitur di hareup kuat
pamrosésan tungtung, janten skalar éksternal henteu diperyogikeun deui. Kalayan interfaces profésional terpadu, NovaPro HD nyumponan sarat tina
industri siaran, dina kualitas gambar sareng dina kontrol.

2)Input NOVASTAR NovaPro HD kalebet CVBS, VGA, SDI, DVI, HDMI sareng DP. Aranjeunna ngadukung resolusi input dugi ka 1080p @ 60Hz.
Jam piksel pangluhurna nyaéta 165MHz. Bandwith kaluaran dugi ka 4GBit. Canggih tina-
interlacing gerak prosés téknologi adaptif diadopsi sahingga gambar jelas tur rupa. Sareng sareng HDMI, jero skala kulawu
tiasa dugi ka 12bits.

3) Unggal input tiasa ngonpigurasi lengkep sareng kontras, kacaangan, hue, jenuh, sareng kauntungan RGB. Input tiasa diskalakeun kaluhur atanapi kahandap pikeun nyocogkeun
resolusi tampilan LED.

4) Parangkat lunak komputer pikeun konfigurasi sistem henteu diperyogikeun. Sistem tiasa ngonpigurasi nganggo hiji roda sareng hiji tombol. ]Sadayana tiasa dilakukeun ngan ukur ku ramo.

5)Éta anu urang disebat Touch Track! Anjeun tiasa ogé ngonpigurasikeun sistem sareng panyungsi. Ieu masihan anjeun pilihan nganggo PC jauh
(Windows atanapi Mac atanapi Linux), pad atanapi bahkan telepon pinter pikeun ngalakukeun konfigurasi. Pratinjau real-time ngabantosan sistem set-up sareng mastikeun status sumber.

6) Prosesor pidéo NOVASTAR NovaPro HD ngagaduhan DMX512 sareng antar muka GenLock. Kontrol profesional sareng singkronisasi siap angkat.
Optical fiber outputs enable the confidentlong-distance data transmission.

7) NOVASTAR NovaPro HD video processor is the flagship product of our new generation controllers, powerful in processing,
professional in control, and friendly in userinterface. Having a display to work has never been as easier and more enjoyable as with NovaPro HD.

pemproses processor video novastar novapro china (7)

Merek

Novastar

Inpormasi Tambahan

Beurat 12.5 kg

Tinjauan

Teu acan aya ulasan.

Janten anu pangheulana marios “Kontroler prosésor video novastar novapro Cina”

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

Solusi one stop pikeun LED témbok pidéo sareng asesorisna, ti dipimpin prosésor video ,kartu pangirim, narima kartu pikeun catu daya sareng modul anu dipimpin.

Ngalanggan

Ngalanggan Newsletter tech tampilan layar dipimpin panganyarna kami sareng kéngingkeun bonus kanggo pameseran salajengna

    Copyright © 2020 | Sadaya hak disimpen !

    Karanjang balanja

    0

    Teu aya produk dina karanjang.

    × Whatsapp