Sateuacanna
novastar vx2 led screen video play control box

Novastar vx2 dipimpin layar video play control box

$ 1,036.00
Teras

Kontroler prosésor video novastar novapro Cina

$ 3,326.00
pemproses processor video novastar novapro china (5)
novastar-vx4-full-hd-led-display-video-controller-box

Novastar vx4 full hd led display video controller box

$ 1,490.00

Novastar vx4 full hd led display video controller box

$ 1,490.00

This product has been henteu deui dina produksi and our recommended alternatives are as follows:Novastar VX4S
Énggalan! Dijual Flash Téh Moal lami deui!
00
POÉ
00
JAM
00
MINS
00
SECS

Katerangan

Novastar VX4 FullHD LED Display Video Controller Box Fitur:

VX4 mangrupikeun kadali tampilan LED anu profesional. Di sagigireun fungsi kontrol tampilan, éta ogé fitur dina prosés pamrosésan hareup anu kuat, janten skalar éksternal henteu diperyogikeun deui. Kalayan professionalinterfaces terpadu, VX4 kalayan kualitas gambar anu saé sareng imajinasi anu fleksibel nyumponan kabutuhan industri siaran, Inuser-interface ramah na. sahingga tampilan pikeun dianggo henteu kantos langkung gampang sareng langkung pikaresepeun sapertos VX4.

1) Input tina VX4 kalebet CVBS × 3, VGA × 3, DVI × 2, HDMI × 1 ,DP × 1. Aranjeunna ngadukung resolusi input dugi ka 1920 × 1200 @ 60Hz; gambar input VX4 tiasa digedekeun titik-ka-titik numutkeun resolusi layar;
2) Nyayogikeun switch-speed tinggi anu lancar sareng pangaruh fade-in / fade-out supados nguatkeun sareng nunjukkeun demonstrasi gambar ngeunaan kualitas propésional;
3) Lokasi sareng ukuran PIP tiasa disaluyukeun, anu tiasa dikontrol sakahayangna;
4) Ngadopsi mesin Nova G4; layar stabil sareng kedip bébas tanpa garis pemindaian; gambarna indah sareng raos jero;
5) Tiasa nerapkeun kalibrasi kasaimbangan bodas sareng pemetaan gamut warna dumasar kana fitur anu béda tina LED anu dianggo ku layar pikeun mastikeun baranahan warna anu leres;
6) HDMI / input audio éksternal;
7) 10sumber video HD bit / 8bit;
8) Kapasitas loading: 2.3 juta piksel;
9) Ngarojong sababaraha montage controller pikeun ngamuat layar ageung;
10) Ngadukung téknologi koréksi titik-demi-titik generasi anyar Nova; koréksi gancang sareng éfisién;
11) Parangkat lunak komputer pikeun konfigurasi sistem henteu diperyogikeun. Sistem tiasa ngonpigurasi nganggo hiji tombol sareng hiji tombol. Sadayana tiasa dilakukeun ngan ukur ku ramo. Éta anu disebatna urang Touch Track!
12) Ngadopsi arsitektur inovatif pikeun nerapkeun konfigurasi pinter; debugging layar tiasa réngsé dina 30 detik; pisan pondok waktos persiapan di panggung;
13) Antarbeungeut tampilan LCD anu intuitif sareng jelas tombol lampu hint mempermudah kontrol sistem.

Novastar VX4 FullHD LED Display Video Controller Box Peripheral Connection Diagram:

novastar-vx4-full-hd-led-display-video-controller-box

Merek

Novastar

Inpormasi Tambahan

Beurat 9.09 kg

Tinjauan

Teu acan aya ulasan.

Janten anu pangheulana marios “Novastar vx4 full hd led display video controller box”

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

Solusi one stop pikeun LED témbok pidéo sareng asesorisna, ti dipimpin prosésor video ,kartu pangirim, narima kartu pikeun catu daya sareng modul anu dipimpin.

Ngalanggan

Ngalanggan Newsletter tech tampilan layar dipimpin panganyarna kami sareng kéngingkeun bonus kanggo pameseran salajengna

    Copyright © 2020 | Sadaya hak disimpen !

    Karanjang balanja

    0

    Teu aya produk dina karanjang.

    × Whatsapp