Sateuacanna
novastar n9 dipimpin témbok video switchcher HDMI (4)

Kontroler prosésor video novastar novapro Cina

$ 6,890.00
Teras

Novastar vx4 full hd led display video controller box

$ 1,490.00
novastar-vx4-full-hd-led-display-video-controller-box
novastar vx2 led screen video play control box

Novastar vx2 dipimpin layar video play control box

$ 1,036.00

Novastar vx2 dipimpin layar video play control box

$ 1,036.00

This product has been henteu deui dina produksi and our recommended alternatives are as follows:Novastar VX4S

Énggalan! Dijual Flash Téh Moal lami deui!
00
POÉ
00
JAM
00
MINS
00
SECS

Katerangan

 

Novastar VX2 LED Screen Video Play Control Box Features:

1. Input tina Novastar VX2 kalebet CVBS * 2, VGA * 3, DVI * 1, HDMI * 1 ,DP * 1. Aranjeunna ngadukung resolusi input dugi ka 1920 * 1200 @ 60Hz; gambar input VX2 tiasa digedekeun titik-ka-titik numutkeun resolusi layar;

2. Nyayogikeun switch-speed tinggi anu lancar sareng pangaruh fade-in / fade-out supados nguatkeun sareng nunjukkeun demonstrasi gambar ngeunaan kualitas propésional;

3. Lokasi sareng ukuran PIP tiasa disaluyukeun,anu tiasa dikontrol sakahayangna;

4. Ngadopsi mesin Nova G4; layar stabil sareng kedip bébas tanpa garis pemindaian; gambarna indah sareng raos jero;

5. Tiasa nerapkeun kalibrasi kasaimbangan bodas sareng pemetaan gamut warna dumasar kana fitur anu béda tina LED anu dianggo ku layar pikeun mastikeun baranahan warna anu leres;

6. HDMI / input audio éksternal;

7. 10sumber video HD bit / 8bit;

8. Kapasitas loading:1.3 juta piksel;

9. Ngadukung téknologi koréksi titik-demi-titik generasi anyar Nova; koréksi gancang sareng éfisién;

10. Parangkat lunak komputer pikeun konfigurasi sistem henteu diperyogikeun. Sistem tiasa ngonpigurasi nganggo hiji tombol sareng hiji tombol. Sadayana tiasa dilakukeun ngan ukur ku ramo. Éta anu urang disebat Touch Track!

11. Ngadopsi arsitektur inovatif pikeun nerapkeun konfigurasi pinter; debugging layar tiasa réngsé dina 30 detik; pisan pondok waktos persiapan di panggung;

12. Antarbeungeut tampilan LCD anu intuitif sareng jelas tombol lampu hint mempermudah kontrol sistem.

Merek

Novastar

Inpormasi Tambahan

Beurat 9.09 kg

Tinjauan

Teu acan aya ulasan.

Janten anu pangheulana marios “Novastar vx2 dipimpin layar video play control box”

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

Solusi one stop pikeun LED témbok pidéo sareng asesorisna, ti dipimpin prosésor video ,kartu pangirim, narima kartu pikeun catu daya sareng modul anu dipimpin.

Ngalanggan

Ngalanggan Newsletter tech tampilan layar dipimpin panganyarna kami sareng kéngingkeun bonus kanggo pameseran salajengna

    Copyright © 2020 | Sadaya hak disimpen !

    Karanjang balanja

    0

    Henteu aya produk dina karancang.

    × Whatsapp