Sateuacanna
G-énergi JPS Series JPS200V4.6-E LED mintonkeun Daya

G-énergi JPS Series JPS200V4.6-E LED Témbongkeun Panel Power Supply

$ 49.80
Teras

Maksimum HSN-300 Series HSN-300-5A Rental LED Display Power Supply

$ 48.00
Meanwell HSN-300 Series HSN-300-5A LED Nembongkeun Kakuatan
G-énergi JPS Series JPS200PV5.0A3 LED mintonkeun Daya

G-énergi JPS Series JPS200PV5.0A3 LED Display Panel Power Supply

$ 83.00

G-énergi JPS Series JPS200PV5.0A3 LED Display Panel Power Supply

$ 83.00

G-énergi JPS Series JPS200PV5.0A3 LED Display Panel Power Supply,mésér aksésoris layar tampilan dipimpin ti pabrik témbok pidéo luhur anu dipimpin di Cina kalayan harga anu saé

Énggalan! Dijual Flash Téh Moal lami deui!
00
POÉ
00
JAM
00
MINS
00
SECS
catu daya genergy

Katerangan

G-énergi JPS Series JPS200PV5.0A3 LED Némbarkeun Suplai Daya

JPS200P2-EC vérsi ningkatkeun

  • Modél produk:JPS200PV5.0A3
  • Kakuatan kaluaran:200W
  • Tegangan input: 90-264Vac
  • Tegangan kaluaran:5.0V
  • Kaluaran ayeuna:40A
  • Ukuranna:panjangna * lébar * jangkungna:160 * 100 * 30mm
  • Modeu dissipation panas:mancawura
  • Suhu operasi:-30 C ~ 50 C

Inpormasi Tambahan

Beurat 0.6 kg

Tinjauan

Teu acan aya ulasan.

Janten anu pangheulana marios “G-énergi JPS Series JPS200PV5.0A3 LED Display Panel Power Supply”

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

Merek

GEnergy

catu daya genergy

Solusi one stop pikeun LED témbok pidéo sareng asesorisna, ti dipimpin prosésor video ,kartu pangirim, narima kartu pikeun catu daya sareng modul anu dipimpin.

Ngalanggan

Ngalanggan Newsletter tech tampilan layar dipimpin panganyarna kami sareng kéngingkeun bonus kanggo pameseran salajengna

    Copyright © 2020 | Sadaya hak disimpen !

    0
      0
      Gorobag Anjeun
      karanjang anjeun kosongBalik deui ka Toko