Sateuacanna
Rong-Listrik MDK300PC5 Efficiency High LED Screen Wall Power Supply dirancang pikeun tampilan LED :ukuran leutik, efisiensi tinggi, stabilitas, jeung réliabilitas. Catu daya gaduh undervoltage input, kaluaran ayeuna ngawatesan, kaluaran panyalindungan circuit pondok. Catu daya bakal dilarapkeun sareng koréksi tinggi anu ningkatkeun efisiensi kakuatan,tiasa ngahontal 90.0% di luhur, hemat konsumsi énergi. Rong-Electric MDK300PC5 Efficiency High LED Screen Wall Power Parameter: Rong-Electric MDK300PC5 Efficiency High LED Screen Wall Power Supply Rong-Electric MDK300PC5 Efficiency High LED Screen Wall Power SupplyRong-Electric MDK300PC5 High Efficiency LED Screen Wall Power Supply Rong-Electric MDK300PC5 Efficiency High LED Wall Wall Power

Rong-Electric MDK300PC5 efisiensi tinggi dipimpin layar kakuatan catu témbok

$ 30.00
Teras

G-Energy JPS300P-A 5.0V Pinuh Warna LED Video Screen Power Supply

$ 48.00
G-Energy JPS300P-A5.0V Full Color LED Video Screen Power Supply
LaitePower T300V5.0A1 Lebar Voltage LED Display Power Supply 300W

Laite T300V5.0A1 LED méréskeun catu daya pikeun layar tampilan LED

$ 33.00

Laite T300V5.0A1 LED méréskeun catu daya pikeun layar tampilan LED

$ 33.00

listrik laite t300v5.0a1 lega voltase dipimpin tampilan kakuatan suplai 300w kanggo kaluaran tunggal (+ 5.0v) , kakuatan kaluaran 300w suplai kakuatan voltase input lengkep, ti luhur anu dipimpin layar témbok video supplier layar aksésoris kalayan harga anu saé.

Énggalan! Dijual Flash Téh Moal lami deui!
00
POÉ
00
JAM
00
MINS
00
SECS

Katerangan

T300V5.0A1 pikeun kaluaran tunggal (+ 5.0V),Kakuatan kaluaran 200W Power supply.

Modél: T300V5.0A1
Rentang Tegangan Masukan: 200-240Vac / 47-63HZ
Kakuatan Kaluaran: 200W Max
Kisaran suhu operasi:-30℃ – 60℃
Suhu Panyimpenan: -40℃ – 80℃
Faktor Kakuatan: 0.95/230Vac
Diménsi: 140mm * 59mm * 30mm
Kakuatan Diéléktrik: Abdi / P-O / P:3.0KVac , Abdi / P-PG:1.5KVac ,O / P-PG:0.5KVac
Kabocoran Ayeuna: <1ma (Inuman anggur:230)
Fungsi panyalindungan:SCP, OCP
Modeu dissipation panas:Pendinginan ventilasi

T300V5.0A1 Diménsi Suplai Daya LED & Struktur

t300v5a1-t1 dipimpin catu daya tampilan
Gambar pamasangan T300V5.0A1 LED Power Supply

catu daya layar dipimpin

Inpormasi Tambahan

Beurat 0.9 kg

Tinjauan

Teu acan aya ulasan.

Janten anu pangheulana marios “Laite T300V5.0A1 LED méréskeun catu daya pikeun layar tampilan LED”

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

Solusi one stop pikeun LED témbok pidéo sareng asesorisna, ti dipimpin prosésor video ,kartu pangirim, narima kartu pikeun catu daya sareng modul anu dipimpin.

Ngalanggan

Ngalanggan Newsletter tech tampilan layar dipimpin panganyarna kami sareng kéngingkeun bonus kanggo pameseran salajengna

    Copyright © 2020 | Sadaya hak disimpen !

    Karanjang balanja

    0

    Teu aya produk dina karanjang.

    × Whatsapp