Sateuacanna
P8 outdoor SMD Full Color LED Display Module

P8 outdoor SMD Full Color LED Display Module

Original price was: $ 31.00.Current price is: $ 14.80.
Teras

P5 Indoor SMD Full Color LED Display Module Pikeun Nightclub led Wall

Original price was: $ 33.00.Current price is: $ 21.80.
P5 Indoor SMD Full Color LED Display Module
P5 outdoor SMD Full Color LED Display Module

P5 outdoor SMD Full Color LED Display Module Pikeun di luar Tembok LED

Original price was: $ 58.00.Current price is: $ 46.50.

P5 outdoor SMD Full Color LED Display Module Pikeun di luar Tembok LED

Original price was: $ 58.00.Current price is: $ 46.50.

P5 outdoor dipingpin modul sakabeh suppliers,P5 dipimpin modul pitch 5mm,SMD2727, IP65,ukuran:320mm * 160mm digunakeun pikeun acara iklan luar.

Énggalan! Dijual Flash Téh Moal lami deui!
00
POÉ
00
JAM
00
MINS
00
SECS
Tampilan dipimpin Hyte

Katerangan

Modul tampilan dipimpin P5 dianggo pikeun layar tampilan luar p5, modul anu hadir sareng ring karét, IP65 tahan cai,kuat tur awét.

Pitch piksel: 5mm
Wangun piksel: SMD2727
OH KITU: MBI5124
Kapadetan kisi / m2: 40000
Modél Piksel(L * H): 64*32
Ukuran Modul(MM): 320*160
Caang (CD / M2): ≥5500
Modeu nyetir:1/8scan
Panganteur HUB: HUB75
Métode scanning: arus konstan

p5 modul led luar
Pikeun sakumpulan modul LED anu béda gaduh sababaraha bédana dina peringkat RGB, warna, pigura, kacaangan jsb.
Janten modul urang moal tiasa damel babarengan sareng modul anjeun anu sateuacanna atanapi engké.
Kami ngarékoméndasikeun anjeun mésér kabinét Layar LED salaku unit pangleutikna pikeun dirakit. Kedah dipersonalisasi,Punten tinggalkeun pesen ka staf penjualan urang pikeun solusi sistem Display LED.

Inpormasi Tambahan

Beurat 0.6 kg

Tinjauan

Teu acan aya ulasan.

Janten anu pangheulana marios “P5 outdoor SMD Full Color LED Display Module Pikeun di luar Tembok LED”

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang anu diperyogikeun ditandaan *

Merek

HyteLED

Tampilan dipimpin Hyte www.hyte-led.com nyaéta anu gaduh solo di toko ieu www://led-control.com, Hyte LED mangrupikeun pabrik layar anu dipimpin, Upami anjeun hoyong mésér tampilan led lengkep, punten didatangan www.hyte-led.com ; pikeun asesoris, cicing di toko ieu.
Tampilan dipimpin Hyte

Solusi one stop pikeun LED témbok pidéo sareng asesorisna, ti dipimpin prosésor video ,kartu pangirim, narima kartu pikeun catu daya sareng modul anu dipimpin.

Ngalanggan

Ngalanggan Newsletter tech tampilan layar dipimpin panganyarna kami sareng kéngingkeun bonus kanggo pameseran salajengna

    Copyright © 2020 | Sadaya hak disimpen !

    0
      0
      Gorobag Anjeun
      karanjang anjeun kosongBalik deui ka Toko