0
нова систем

Официјалната верзија на NovaLCT Марс е професионален софтвер за манипулација со LED диоди. Најновата верзија на софтверот NovaLCT Mars за синхрони системи за контрола поддржува барање за информации за хардверска конфигурација, што укажува на припејд интерфејс. Официјалната верзија на NovaLCT Mars ја подобри функцијата за размена на групите за информации за податоци од картички за следење, подобрени интелигентни ИЦ, и го реши проблемот со прецизното позиционирање и непрецизноста со кликнување на сплитер со глувчето.

Основен вовед
NovaLCT Марс, официјалната верзија на NovaLCT Mars, е професионален NovaLCT Mars системски софтвер за автоматска контрола кој е многу погоден за манипулација со LED. Неговото моќно следење на облакот им овозможува на менаџерите поефикасно да управуваат со LED содржините, со што се создаваат повеќе кул LED практични ефекти. Постојат различни главни параметри што може да се постават, а режимот на компатибилност е многу добар. Пријателите на кои им е потребно се добредојдени да го користат.
скриншот
Вовед во функција
Официјалната верзија на NovaLCT Mars поддржува барање за информации за хардверска конфигурација, а припејд интерфејсот го покажува тоа
Прикажете го вистинското прилагодување на ефектот, мониторинг на облак, Трепка со LED светлосна лента
Прифатете релеи за автомобил со картички, опремување на методи за управување со информации, и вистинските делови од главниот дијалог прозорец
Манипулација со интерфејс, надзор, одржување, и прилагодување на повеќе серии
Вовед во променливата на животната средина на школката за контрола на таблата, брзо прилагодување на светла линија
Видео манипулација, алатки за откривање, методи на пресметка, надворешни програмски процеси
Напредно најавување, најавување во демо режим, најава за мултимедијален плеер
Дневник за ажурирање
Надградба на функцијата на официјалната верзија на NovaLCT Mars
1. Надградете ја функцијата за конфигурација на екранот.
2. Подобрете ги интелигентните ИЦ.
3. Подобрена функцијата за размена на групите за следење податоци за картичките.
4. Функција на методот за управување со ИД лента со LED светло.
5. Метод за управување со режимот за заштита на очите.
Поправка на грешки за официјалната верзија на NovaLCT Mars на софтверот за системот за контрола на синхронизацијата NovaLCT Mars
1. Кликнете на сплитер со глувчето за да го решите проблемот со прецизно позиционирање и непрецизност.
2. Кога се вчитуваат информации за конфигурацијата на екранот и се вршат вистински операции за конфигурација на екранот, софтверот наиде на грешка.
3. Процесот на надградба на програмата MCRTL660 понекогаш може да наиде на потешкотии со неуспешни надградби.
4. Изберете ја инсталацијата на англиската страница и пријавете грешки при извршување на софтверот.
5.2053 Интегрирана веб-страница со функции за проширување на ИЦ, нецелосно наведување на главните параметри под англиската страница.
6. Се појави софтверска грешка при изборот на приспособена гама опрема.
7. По поставувањето на картичката за следење за складирање на главните параметри и нејзино ажурирање, софтверот за следење наиде на ненормален проблем со рестартирање.

Едношалтерско решение за ЛЕР видео wallидни контролери и додатоци, од предводена видео процесор ,картички на испраќачот, примање картички за напојување и LED модули.

Претплатете се

Претплатете се на нашиот најнов билтен за технолошки екран со дисплеј и добијте бонуси за следното купување

  Авторски права © 2020 | Сите права се задржани !

  0
   0
   Вашата кошничка
   Вашата количка е празнаВрати се во продавница