0
изнајмување led екран ѕид

систематска изјава на идниот развој насока на LED дисплеј производи за сите добавувачи на LED дисплеј.
1、 Развијте се во насока на зачувување на енергијата и креирајте нови производи за заштеда на енергија и ефикасни
ЛЕД (полупроводничка диода што емитува светлина) само по себе е многу заштеда на енергија, а неговите карактеристики се: висока светлосна ефикасност, долг живот, лесен за контрола, без одржување;

Тоа е нова генерација на цврст извор на ладна светлина, со меки, светла, шарени, мала загуба, ниска потрошувачка на енергија, и е зелен и производ за заштита на животната средина.
2、 Развијте нова технологија за лесна инсталација и работа во насока на лесна тежина
Во моментов, најпопуларниот производ во индустријата е екранот од железната кутија. Тежината на телото на светлосниот екран е повеќе од 50 кг на метар квадратен, плус тежината на челичната конструкција, вкупната тежина е многу тешка. Дури и за мал и среден проект од десетици квадратни метри, вкупната тежина треба да биде во тони. На овој начин, многу подни згради тешко се поднесуваат толку тешки прицврстувања, а носечкиот биланс на зградата и притисокот на темелот не се лесно да се прифатат. Затоа, Лесната тежина е исто така развојна насока на LED дисплејот.
3、 Развијте ја технологијата на производот во насока на слаба пенетрација и пробијте низ две нови нагласувања
Електронските производи кои најчесто се користат во нашиот живот, како што се телевизорите, стануваат се потенки и послаби. Многу мобилни телефони, исто така, се ултра тенки како што е нагласено производот, а компјутерските монитори исто така се развиваат во насока на тенки. Производот станува потенок и полесен, што го олеснува транспортот и склопувањето на екранот. Производството на LED дисплеј, исто така, мора да го следи мејнстримот на ерата на електронски производи.
4、 Развивање на насоката за заштита на патентите и стандардизирање на патентите со законски и независни права на сопственост
Од сегашниот статус на глобалните LED патенти, во однос на технологијата, ЛЕР има карактеристики на високо техничко тесно грло, но низок влезен праг. Почетната инвестиција е мала, а капиталниот праг не е висок. Со цел да се одржи технолошката конкурентност и да се намали ризикот од прелевање на технологијата, патентите се најдобриот начин за заштита. Патентната бариера е главното средство за производителите кои први се движат да ја избегнат конкуренцијата.
5、 Развијте кон брзо и точно спојување, и да постигнете висока цена и ефикасност
Ова е главно за LED екран за изнајмување. Карактеристика на лизинг е тоа што често се расклопува за да се задоволат привремените потреби, така што кутијата за прикажување мора да може брзо и прецизно да се спојува. Исто како привремен концерт на отворено, треба да изнајмите екран за прикажување во заднина од околу 50 квадратни метри, а одлуката за користење на екранот може да се инсталира два дена пред почетокот на концертот. Со оглед на оваа ситуација, ако производот не може брзо и прецизно да се спои, нема да може да ги исполни барањата на лице место.

Едношалтерско решение за ЛЕР видео wallидни контролери и додатоци, од предводена видео процесор ,картички на испраќачот, примање картички за напојување и LED модули.

Претплатете се

Претплатете се на нашиот најнов билтен за технолошки екран со дисплеј и добијте бонуси за следното купување

  Авторски права © 2020 | Сите права се задржани !

  0
   0
   Вашата кошничка
   Вашата количка е празнаВрати се во продавница