Si një zgjidhje kyçe për ofruesin e solucionit të murit video të udhëhequr, ne ofrojmë të gjithë aksesorët e ekranit të udhëhequr nga procesori i udhëhequr nga video, kartat e kontrollit të udhëhequr në modulet e udhëhequr.

  Whatsapp / Wechat

  +(86) 13714518751

  Adresë

  Zona industriale SKW,qyteti shiyan,Shenzhen,Kina

  orë pune

  E hënë- E shtun: 10:00 JAM - 20:00 PM

  Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

  Regjistrohu

  Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

   E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

   0
    0
    Karroca juaj
    Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan