Çfarë të dhënash personale mbledhim kur bleni pajisje shtesë për mure video me ekran të drejtuar?

Shënime:

Kur vizitorët lënë komente në sit, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, dhe gjithashtu adresa IP e vizitorit dhe vargu i agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së bezdisshme.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (quhet edhe hasha) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni atë. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes së ngulitur (GPS EXIF) përfshirë. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë të vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

Biskota

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të vendosni të ruani emrin tuaj, adresa e postës elektronike dhe faqja e internetit në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni të dhënat tuaja përsëri kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne gjithashtu do të konfigurojmë disa cookies për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookie-t e hyrjes zgjasin për dy ditë, dhe cookies të opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më kujto mua”, hyrja juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies do të hiqen.

Nëse redaktoni ose botoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo redaktuat. Skadon pas 1 ditë.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitur (p.sh.. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit sillet saktësisht në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe në internet mund të mbledhin të dhëna për ju, përdorni cookies, ngulit ndjekjen shtesë të palëve të treta, dhe monitoroni ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të ngulitur, përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe jeni të regjistruar në atë faqe në internet.

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan