Në mënyrë që të lehtësoni të gjithë transportin dhe të siguroni që do të merrni me kohë sistemet e kontrollit të ekranit me ekran të udhëhequr, ju lutemi na jepni adresën tuaj të plotë, përfshirë qytetin, shtet, dhe rajoni nëse është e aplikueshme.

Pasi të keni blerë

Kur do të procedohet porosia ime?
Ne duam të sigurohemi që artikujt tuaj t’i merrni sa më shpejt që të jetë e mundur. Kur porositni, sigurohuni që të zgjidhni modelin dhe ngjyrën e duhur sepse ne nuk mund t'i modifikojmë porositë tuaja. Modifikimet ose anulimet nuk mund të bëhen sapo porosia të jetë në sistem.

Porositë do të përpunohen brenda 24 orët e porositjes dhe dërgohen të nesërmen pas ditës së përpunimit.

Të gjitha porositë trajtohen dhe dërgohen nga depoja jonë në Kinë. Ju lutemi lejoni kohë shtesë që porosia juaj të përpunohet gjatë festave dhe sezoneve të shitjes.

Konfirmimi i transportit
Një konfirmim i transportit ju dërgohet me email sa më shpejt që blerja juaj të jetë dërguar, e cila do t'ju lejojë të gjurmoni statusin e dërgesës suaj. Kostot e transportit varen nga pesha e paketës dhe vendndodhja e dorëzimit. Klientët janë përgjegjës për detyrimet doganore dhe taksat për të gjitha porositë ndërkombëtare.

Ndjekja
Si marrës do të jetë përgjegjësia juaj e vetme të gjurmoni porosinë tuaj dhe të paraqisni kërkesat e nevojshme në doganë ose ndërlidhës, përndryshe nëse porosia është etiketuar si kthim tek dërguesi ose dorëzim i pasuksesshëm për shkak të marrjes që nuk është në gjendje të ndjekë ose nuk ka paraqiti kërkesat e nevojshme ose njoftimin për ndërlidhësin, ne nuk jemi në gjendje të përpunojmë asnjë rimbursim ose zëvendësim falas dhe mund t'ju duhet ta vendosni përsëri porosinë.

Dorëzimi
Zyra juaj doganore lokale mund të kërkojë dokumente shtesë dhe kohë për të pastruar paketën tuaj, gjë që mund të vonojë kohën e parashikuar të dorëzimit.

Porosia juaj mund t'ju dorëzohet ose nga zyra postare lokale ose nga një ndërlidhës lokal. Në varësi të zonës tuaj, shumica e porosive do të dorëzohen nga shërbimi juaj postar lokal, kështu që pakoja do të merret me postën tuaj të rregullt. Nëse nuk jeni në shtëpi kur bëhet dorëzimi, një kartë njoftimi mund të lihet nga shërbimi postar për të këshilluar se si dhe ku mund të mblidhet dërgesa juaj.

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan