Galeri

Shfaqjet LED dhe sistemet e kontrollit përdoren gjerësisht në ngjarjet skenike dhe reklamat komerciale të videos
video mur i udhëhequr (9)
video mur i udhëhequr (8)

video mur i udhëhequr (5)

video mur i udhëhequr (6)

video mur i udhëhequr (4)

video mur i udhëhequr (2)

video mur i udhëhequr (1)

video mur i udhëhequr (1)

video mur i udhëhequr (7)

video mur i udhëhequr (3)

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan