Në mënyrë që t'u shërbejmë më mirë klientëve tanë të ekranit të ekranit të udhëhequr në të gjithë botën, ne ofrojmë vetëm ofrim të shpejtë nga DHL,Fedex, TNT ose metoda të tjera të shpërndarjes së shpejtë. Normalisht që mallrat mund të arrijnë në duart e klientëve 7-10 ditë pas dorëzimit të mallit.

Nuk ka asnjë sasi minimale të porosisë, asnjë kusht tjetër shtesë. Nëse një urdhër i vetëm ka mbaruar $ 800, ju do të shijoni dërgesën falas DHL.

Ju lutemi këshillohuni që adresa juaj e transportit nuk mund të rishikohet pasi që porosia të jetë përpunuar ose dërguar. Azhurnoni me mirësi adresën tuaj të transportit në adresën tuaj të banimit në vend të adresës tuaj të pushimit pasi nuk e dimë për sa kohë departamenti doganor i destinacionit do të ketë paketën në pritje. Për arsye që janë të njohura mirë, vlera që ne plotësojmë do të jetë më e ulët se çmimi aktual. Nëse një klient evropian ka nevojë ta deklarojë atë me vërtetësi, ju lutem na tregoni numrin tuaj të TVSH-së. Për klientët në MB që janë marrës të kompanisë, rregulloret doganore kërkojnë një numër të TVSH-së.

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan