me qera led mur

Rezolucioni i ekranit të ekranit led ka të bëjë shumë me qartësinë e imazhit të tij të ekranit, por shumë përdorues nuk dinë të llogarisin rezolucionin e ekranit të ekranit led. Sot, le të ndjekim prodhuesin në Shenzhen për t'i hedhur një sy, dhe le të përdorim rastet aktuale për të demonstruar:

Rezolucioni i ekranit të ekranit LED me ngjyra të plota zakonisht i referohet pikselëve të ekranit të ekranit LED. Për shembull, na duhet një ekran LED me ngjyra të plota p4 48 metra katrorë, me një gjatësi prej 8 metra dhe një gjerësi prej 6 metra, Kjo është rezoluta. Në total, atje jane 3000000 piksele. Mund të thuhet se rezolucioni është shumë i lartë;

Sepse pikat, linjat dhe sipërfaqet në ekran janë të gjitha të përbëra nga pikselë, sa më shumë piksele ekran LED mund të shfaqë, aq më e rafinuar do të jetë fotografia, dhe më shumë informacion mund të shfaqet në të njëjtën zonë të ekranit. Prandaj, rezolucioni është një tregues shumë i rëndësishëm i performancës së ekranit LED. I gjithë imazhi mund të konsiderohet si një tabelë e madhe shahu, dhe rezolucioni shprehet me numrin e vijave horizontale dhe vertikale të kryqëzuara, Ky kryqëzim është numri i dritave të ekranit;
Më sipër është metoda e llogaritjes së rezolucionit të ekranit LED me ngjyra të plota. Shpresoj se ky artikull mund t'ju ndihmojë

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan