sistemi nova

Versioni zyrtar i NovaLCT Mars është një softuer profesional manipulimi LED. Versioni më i fundit i softuerit të sistemit të kontrollit sinkron NovaLCT Mars mbështet pyetjen e informacionit të konfigurimit të harduerit, duke treguar ndërfaqen me parapagesë. Versioni zyrtar i NovaLCT Mars ka përmirësuar funksionin e shkëmbimit të grupeve të informacionit të të dhënave të kartës monitoruese, IC inteligjente të përmirësuara, dhe zgjidhi problemin e pozicionimit të saktë dhe të pasaktësisë duke klikuar mbi ndarësin me miun.

Hyrje Themelore
NovaLCT Mars, versioni zyrtar i NovaLCT Mars, është një softuer profesional i sistemit të kontrollit automatik NovaLCT Mars që është shumë i përshtatshëm për manipulimin me LED. Monitorimi i tij i fuqishëm në cloud i lejon menaxherët të menaxhojnë përmbajtjen LED në mënyrë më efikase, duke krijuar kështu efekte praktike më të lezetshme LED. Ekzistojnë disa parametra kryesorë që mund të vendosen, dhe mënyra e përputhshmërisë është shumë e mirë. Miqtë që kanë nevojë janë të mirëpritur ta përdorin atë.
pamje nga ekrani
Funksioni Hyrje
Versioni zyrtar i NovaLCT Mars mbështet pyetjen e informacionit të konfigurimit të harduerit, dhe ndërfaqja e parapaguar tregon se
Shfaq rregullimin aktual të efektit, monitorimi i reve, Blic me shirit LED
Prano reletë e makinave me kartë, pajisni metodat e menaxhimit të informacionit, dhe pjesët aktuale të dialog box-it kryesor
Manipulimi i ndërfaqes, mbikëqyrje, mirëmbajtjen, dhe rregullim me shumë grupe
Prezantimi i ndryshores së mjedisit të guaskës së bordit të kontrollit, rregullim i shpejtë i vijës së ndritshme
Manipulim me video, mjetet e zbulimit, metodat e llogaritjes, proceset e programit të jashtëm
Hyrja e avancuar, hyrje në modalitetin demo, identifikimi i luajtësit të multimedias
Regjistri i përditësimeve
Përmirësimi i funksionit të versionit zyrtar të NovaLCT Mars
1. Përmirësoni funksionin e konfigurimit të ekranit.
2. Përmirësoni IC-të inteligjente.
3. Përmirësoi funksionin e shkëmbimit të grupeve të informacionit të të dhënave të kartës monitoruese.
4. Funksioni i metodës së menaxhimit të ID-së së shiritit të dritës LED.
5. Metoda e menaxhimit të mënyrës së mbrojtjes së syve.
Rregullimi i gabimeve për versionin zyrtar NovaLCT Mars të softuerit të sistemit të kontrollit të sinkronizimit NovaLCT Mars
1. Klikoni mbi ndarësin me miun për të zgjidhur problemin e pozicionimit të saktë dhe të pasaktësisë.
2. Kur ngarkoni informacionin e konfigurimit të ekranit dhe kryeni operacione aktuale të konfigurimit të ekranit, softueri hasi në një gabim.
3. Procesi i përmirësimit të programit MCRTL660 ndonjëherë mund të hasë vështirësi me përmirësimet e pasuksesshme.
4. Zgjidhni instalimin e faqes në anglisht dhe raportoni gabimet gjatë ekzekutimit të softuerit.
5.2053 Faqja e integruar e veçorive të zgjerimit të IC të faqes në internet, tregues jo i plotë i parametrave kryesorë nën faqen anglisht.
6. Ndodhi një gabim i softuerit gjatë zgjedhjes së pajisjes gama të personalizuar.
7. Pas vendosjes së kartës së monitorimit për të ruajtur parametrat kryesorë dhe duke e përditësuar atë, softueri i monitorimit hasi në një problem jonormal të rinisjes.

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan