paneli i ekranit të udhëhequr

Shumë njerëz nuk e dinë se sa i përshtatshëm është një mur me ekran LED me ngjyra të plota për hollet e hoteleve kur zgjedhin një ekran led.
Ekrani i hotelit përdoret në hollin e hotelit, salla e banketeve të dasmave në hotel, salla e banketeve në hotel, salla e dasmave në hotel, hollin e hotelit, dhe dhoma private luksoze në hotel. Ekrani i ekranit ndahet kryesisht në tre lloje: ekran fiks i brendshëm, ekran fiks i jashtëm, dhe ekran LED me ngjyra të plota që mund të merret me qira për sfondin e skenës. Ekranet e brendshme të ekranit LED me ngjyra të plota përfshijnë kryesisht p1.6, p2.0, fq.2.5, p3, p4, dhe p5, ndërsa ekranet LED për dasmat e hoteleve përdorin p3, p4, dhe p5.
Për zonën e ekraneve LED me ngjyra të plota, mund të përcaktohet gjatësia dhe gjerësia specifike e ekranit, dhe mund të propozohet një plan më i detajuar i vlerësimit të prodhimit për ekranin e ekranit. Nëse është vetëm një zonë e përafërt, rekomandohet të vendosni raportin e rregullt të pamjes në një raport prej 4:3 ose 16:9. Kjo mund ta bëjë raportin e pamjes së ekranit më të koordinuar dhe efektin e ekranit më të përsosur. Përzgjedhja e specifikimeve dhe modeleve të ekranit duhet të marrë parasysh njëkohësisht zonën e prodhimit dhe distancën audio-vizuale të ekranit të ekranit.1. P4 dhe P5 përdoren zakonisht në hotele, restorante, dhe ekspozita të brendshme, ekuivalente me ekranet e mëdhenj të televizorit LED. Ato përdoren gjithashtu zakonisht si ekrane të mëdha LED për sfondet e skenës, dhe përdoren si ndërtim i përkohshëm i skenës, shfaqjet, dhe aktivitetet. Ato mund të fiksohen duke përdorur kapakun e pasmë dhe kornizat në formë japoneze. Për lehtësinë e trajtimit dhe transportit, mund të ngarkohet dhe shkarkohet lirisht, ose të bëra në kuti një nga një, dhe të lidhura sipas mjedisit në vend. Zakonisht ka kuti hekuri dhe alumini, por ka edhe kuti ajri.
2. fq.2.5, p3 dhe p4 janë modele të brendshme të ekranit LED me definicion të lartë, të cilat zakonisht përdoren për nevojat e ekranit me definicion të lartë në dhomat e konferencave, Salla e leksioneve, salla ekspozitash, projeksioni dhe korridoret. Ato janë të përshtatshme për të parë distanca mbi 3 metra dhe një sipërfaqe prej mbi 4 metra katrorë.
Madhësia e ekranit LED me ngjyra të plota në hollin e hotelit duhet të përcaktohet në bazë të vendndodhjes dhe zonës së instalimit. Tani, LED shënon të ardhmen si një nga mënyrat e rëndësishme për qytetet për të shfaqur kulturën dhe individualitetin. Përveç kësaj, në të ardhmen, Ekrane më të mira kreative LED do të përdoren në fusha të tilla si arti mjedisor, pamjen arkitekturore, dhe dekorimin e brendshëm.

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan