video LED me shkëlqim të lartë

Ekranet e ekranit LED të Kinës kanë pësuar një kthesë historike në tregun ndërkombëtar, me arritjen e eksporteve 80%. Të dhënat tregojnë se ekranet e ekranit LED të Kinës kanë hyrë në arenën ndërkombëtare dhe po shqyrtohen nga përdoruesit në mbarë vendin. Kështu që, pavarësisht nga të dhënat e mëdha të eksportit, ka shumë më pak kompanitë e udhëhequra nga reklamat dhe produkte që vërtet mund t'i eksportojmë nën markën tonë. Cila është arsyeja pas kësaj? Kjo është një pyetje që ia vlen të mendohet. Ajo që po përmirësojmë nuk është vetëm cilësia, por më e rëndësishmja, idetë e produkteve të reja dhe inovacioni teknologjik. Lei Ling shfaq dhe ndan me të gjithë çështjet kryesore:

1、 A do të thotë avantazhi i eksportit avantazh në kosto
Pas prodhimit të ekraneve me ngjyra të plota në Shenzhen, Kina, zhvillimi i industrisë së ekraneve LED është bërë gjithnjë e më i begatë. Sipas të dhënave nga Dega e Aplikimit të Ekranit LED të Shoqatës së Industrisë Optike dhe Optoelektronike të Kinës, vëllimi vjetor i shitjeve të tregut të aplikacioneve të ekranit LED në Kinë ka arritur 25.3 miliardë juanë që nga ajo kohë 2012, një rritje prej 15% krahasuar me 2011. Zhvillimi i shpejtë i industrisë ka krijuar një sistem të pjekur dhe të plotë mbështetës të zinxhirit industrial, duke përshpejtuar edhe vrullin e prodhimit.
2、 Zhvillimi i teknologjisë së ekranit të ekranit sjell ide të reja
Aktualisht, niveli i teknologjisë së ekraneve LED brenda dhe jashtë vendit është i jashtëzakonshëm dhe inovativ, duke e shtyrë teknologjinë në një nivel më të lartë. Për shembull, komponentët bazë dhe komponentët kryesorë të ekraneve LED janë përmirësuar vazhdimisht vitet e fundit, duke ofruar mbështetje të rëndësishme teknike për përparimin teknologjik të ekraneve LED. Inovacioni i vazhdueshëm i produkteve të aplikimit të ekranit LED ka sjellë gjithashtu përmirësim të përgjithshëm në nivelin teknik të industrisë së ekranit LED të Kinës.
3、 Tregu jashtë shtetit është i gjerë, por ka edhe shumë sfida.
Edhe pse ekranet LED kanë një gamë të gjerë aplikimesh dhe kanë një gamë të gjerë skenarësh në tregun global. Sipas të dhënave, tregu global i ekranit LED me ngjyra të plota do të ruajë një normë të përbërë rritjeje prej 30.43% nga 2010 te 2014. Pritet që madhësia e tregut të rritet në 9.55 miliardë dollarë amerikanë, ekuivalente me përafërsisht 60 miliardë juanë kinezë, nga 2014.
4、 Situata aktuale e eksporteve të ekranit LED, me ndërmarrjet karakteristike të industrisë që kanë përparësi.
Zhvillimi i biznesit të eksportit të ekranit LED ka krijuar marzhe të mira fitimi dhe reputacion jashtë shtetit për ndërmarrjet vendase të prodhimit të ekranit të ekranit.
5、 Konkurrenti kryesor nuk janë të tjerët, por veten
Edhe pse ka shumë ndërmarrje në Kinë që eksportojnë marka të pavarura dhe produkte të ekraneve LED në botë, sigurisht, krahasuar me disa ndërmarrje të mëdha të huaja, forca e tyre duket e dobët. Arsyeja kryesore është se Kina shpesh fokusohet në imitim, por neglizhon inovacionin, kërkimin dhe zhvillimin e markës, dhe menaxhimin e inovacionit të tregut. Krahasuar me kompanitë në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë, Industria e ekranit LED të Kinës është ende shumë e mirë në Azi.
Në përmbledhje, në mënyrë që ndërmarrjet kineze të ekranit LED të kenë konkurrencë ndërkombëtare dhe të eksplorojnë më shumë tregje ndërkombëtare të nivelit të lartë dhe të markës, ata duhet të thellojnë ndërgjegjësimin e markës, të forcojë menaxhimin e cilësisë së produktit, kushtojini vëmendje ndryshimeve në tregun ndërkombëtar, dhe të rregullojnë strategjitë e tyre të eksportit në kohën e duhur. Sidomos tani, luhatja e kursit të këmbimit RMB gjithashtu ka një ndikim të caktuar në operacionet e kompanisë. Kjo gjithashtu mund të sjellë faktorë të pafavorshëm për ndërmarrjet për shkak të rritjes së vazhdueshme të konsiderueshme të RMB në të ardhmen., gjë që do të dobësojë rezultatet operative të kompanisë dhe do të ndikojë seriozisht në performancën e biznesit dhe fitimet e saj. Në përmbledhje, ne kemi forcuar ndërtimin tonë, optimizuar strukturën tonë të brendshme të menaxhimit, përmirësuar cilësinë tonë të prodhimit, dhe i përmbahemi rreptësisht strategjisë së markës sonë. Ne besojmë se ndërmarrjet kineze të ekranit LED mund të shkojnë më tej dhe më mirë.

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan