Ekran LED me valë është një lloj i ri i medias informative që është pranuar gjerësisht nga grupet sociale që nga debutimi i saj. E saj “i lëvizshëm” Karakteristikat e shfaqjes dhe shpërndarjes së informacionit në rrjet janë vlerësuar shumë nga industria e reklamave, duke u bërë një lloj i ri i mediave reklamuese.

Sipas teknologjisë së përdorur, mund të ndahet në metoda të komunikimit pa tela siç është WLAN, GRPS (WCDMA), etj.
1: Në situatat kur ka ndërtesa, bimët, rrugët, etj. që janë të papërshtatshme ose nuk mund të lidhen me kabllo:
Ky lloj ekrani është kryesisht një ekran me ngjyra të plota me madhësi mesatare që kërkon shpërndarje të informacionit në kohë reale. Për këtë lloj ekrani, nëse kushtet e lejojnë, ne rekomandojmë përdorimin e metodës së komunikimit WLAN fillimisht për këtë ekran LED me valë. Kjo është për shkak se, krahasuar me metodën e komunikimit të GRPS, WLAN kërkon vetëm një kartë rrjeti me valë për t'u implementuar. Kostoja është shumë e ulët, dhe nuk ka nevojë për tarifa shtesë të trafikut në fazën e mëvonshme.
2: Ekrane të shumta LED të vendosura në vende të ndryshme kërkojnë menaxhim të unifikuar, lëshim i centralizuar, dhe instalime elektrike të papërshtatshme:
Ky aplikacion gjendet zakonisht në shkolla, institucionet publike, departamentet qeveritare, rrugët, etj. Për shembull, ekranet e ekranit LED në të dy anët e Rrugës Zhunhai Shanghai kanë një ekran ekran LED çdo dhjetë metra, dhe e gjithë rruga ka qindra ekrane, të cilat menaxhohen në mënyrë uniforme. Ky lloj ekrani është i përshtatshëm për komunikimin GPRS për shkak të distancës së tij nga qendra e kontrollit.
3: Ekran celular LED:
Aplikacioni më tipik është ekranet e montuara në makinë, veçanërisht ekranet LED në taksi. Për shkak të ekranit LED që lëviz vazhdimisht me lëvizjen e makinës dhe nevojës për menaxhim të centralizuar, instalimet elektrike nuk kanë gjasa. Ky ekran i ekranit LED me valë kërkon përdorimin e metodës së komunikimit GPRS.
Ekranet LED me valë përdoren kryesisht në sistemet e kontrollit sinkron përmes WLAN, ndërsa sistemet e kontrollit asinkron kryesisht përdoren në GPRS.
Skenarët e zakonshëm të instalimit:
1. Lëshimi me valë i informacionit në bord
Instaloni ekranet LED me valë në automjetet që funksionojnë si autobusët dhe taksitë e qytetit, për publikimin e informacionit komercial, njoftime informative, lajmet e qytetit, parashikimet e motit, kushtet e trafikut, etj.
2. Lëshimi pa tela i informacionit meteorologjik
Instaloni ekranet e ekranit LED me valë në ndërtesa, hotele, restorante, zonat e banuara, fshatrat, etj., për të nxjerrë informacionin meteorologjik,
Informacion për paralajmërimin e fatkeqësive, etj
3. Lëshimi me valë i informacionit të trafikut
Instaloni ekranet LED me valë në kryqëzimet e trafikut, hyrjet e parkingut, dhe platformat e parkimit për të publikuar informacion mbi kushtet e rrugëve, vende parkimi, dhe njoftimet e përkohshme të autobusëve, në mënyrë që të drejtohet në mënyrë efikase trafiku dhe fluksi i këmbësorëve.
4. Lëshimi pa tela i informacionit të litarit
Instaloni ekranet LED me valë në hyrjet e dyqaneve, hyrjet e supermarketeve, lobeve, dhe rafte për lançimin e produkteve të reja, promovimi i zbritjeve, ofrimi i udhëzuesve për blerje, ofrimin e informacionit për ofertën dhe kërkesën, tendencat e çmimeve, rekomandimet e tregtarit, dhe përshëndetjet e klientëve, duke u bërë një urë për shkëmbimin e informacionit midis tregtarëve dhe klientëve
5. Lëshimi pa tela i informacionit video
Instalimi i ekraneve LED me valë në lagje të zhurmshme, stacionet e autobusëve, kryqëzimet e trafikut dhe zona të tjera me popullsi të dendur, duke i përdorur ato për reklama komerciale, transmetimin e lajmeve, parashikimi i motit, parashikimi i filmit dhe televizionit, tendencat e tregut të aksioneve, informacion sportiv, mirëqenien, futbolli, prezantimet e shërbimit, etj., është një bartës i shkëlqyer për aplikacionet e mediave të lajmeve

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan