Ekran me rrjetë LED P16 (1)

Kthimi i investimit të ekranet komerciale të skenës LED është domethënëse, dhe përfitimi i tyre varet kryesisht nga vendndodhja e instalimit, popullariteti, dhe niveli i konsumit ekonomik lokal të ekranit të ekranit. Në përgjithësi, Ekranet LED mund të rikuperohen pas rreth gjashtë muajsh.
Në ditët e sotme, Çmimet e ekranit LED janë në rënie dhe kostot e investimeve po bëhen më të ulëta, por tarifat e reklamave po rriten. Përfitimet e ekraneve LED të jashtme ka shumë të ngjarë të vazhdojnë të rriten.

Si të zgjidhni një ekran të përshtatshëm komercial të skenës LED? Tre vjet më parë, shumë njerëz e dinin se P16 kishte një raport të lartë të performancës me kosto, dhe në 60 metra katrorë, pikselët ishin plotësisht të mjaftueshëm për të përmbushur kërkesat. Por me uljen e ndjeshme të çmimit të ekraneve të jashtme me ngjyra të plota P10 në dy vitet e fundit, Avantazhi i kosto-efektivitetit të P16 nuk është më shumë i dukshëm.
Bazuar në situatën aktuale të zhvillimit, rekomandohet seria P10 me ngjyra të plota për 60 metër katror ekrane LED të jashtme. Sigurisht, për klientët me kërkesa të ulëta për pixel, P16 është gjithashtu një zgjedhje e mirë.
Cilat janë avantazhet e ekraneve komerciale të skenës LED që i bëjnë ato kaq të njohura? Le të hedhim një vështrim së bashku:
Duke adoptuar një sistem efikas transmetimi me fibra optike, vonesa e sinjalit e shkaktuar nga distancat e gjata të transmetimit reduktohet në mënyrë efektive, duke siguruar rishikim të qëndrueshëm të imazhit.
Përmbajtja reklamuese në ekranet komerciale të skenës LED mund të ndryshohet në çdo kohë dhe t'u shfaqet klientëve të ndryshëm 24/7.
E pajisur me funksion të kopjimit të nxehtë të kabllove të rrjetit të dyfishtë, dy kompjuterë kontrollojnë njëkohësisht një ekran. Kur një kompjuter has në një problem, kompjuteri tjetër merr përsipër automatikisht për të siguruar që ekrani i ekranit të funksionojë siç duhet.
E pajisur me një sistem kontrolli fotosensitive, ai rregullon automatikisht ndriçimin e ekranit sipas ndryshimeve në dritën e brendshme dhe të jashtme, e cila është e kursimit të energjisë dhe miqësore me mjedisin, duke reduktuar shumë kostot tuaja operative.
Shpejtësia e lartë e rifreskimit dhe shkallët e larta të grisë e bëjnë ekranin e ekranit LED më realist, përmbushja e kërkesave të cilësisë së lartë vizuale për përdorim komercial.

Të gjitha informacionet e ekranit mund të kontrollohen nga distanca në rrjet, dhe informacioni i ekranit mund të ndryshohet lehtësisht vetëm me një klikim të mausit, duke arritur kështu grumbullimin e rrjeteve të shfaqjes së reklamave në qytete dhe rajone.
Mbështet funksionin e kontrollit të rrjetit, duke ju lejuar të kontrolloni ekranet e disa qyteteve në një vend dhe të ndryshoni përmbajtjen që dëshironi të luani në çdo kohë.
E pajisur me një sistem monitorimi mjedisor, duke ju lejuar të dini funksionimin e ekranit të ekranit në çdo kohë dhe kudo.

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan