marrja me qera e ekranit LED

Epoka e hapësirave të vogla nuk është kuptuar mirë nga shumë njerëz, por është një koncept i ri që është shfaqur në zhvillimin teknologjik të industrisë së ekraneve LED. Me zhvillimin e teknologjisë së ekranit të ekranit LED, shfaqja e “epoka e fushës së vogël” i ekraneve të ekranit LED ka zgjidhur shumë probleme të ngushta në zhvillimin e industrive.

P1.25 Ekran LED me hap të vogël produktet kanë çmime të larta dhe fitime të mëdha, dhe problemi i ulët i fitimit bruto që shqetëson industrinë zgjidhet lehtësisht; Hapësira e vogël mund të kombinohet me koncepte të tilla si prekja, sy të lirë 3D, aplikacione inteligjente, dhe kontrollin e riprodhimit në cloud për të kapërcyer homogjenizimin e rëndë të produkteve të industrisë; I bllokuar nga atributet e industrisë, tregu i ekranit LED është i ngushtë, dhe shkalla e ndërmarrjes nuk mund të rritet. Sidoqoftë, hapësira e vogël jo vetëm që zgjeron fushat e aplikimit të ekraneve LED, por ka edhe shpresën për të hyrë në tregun civil. Një tjetër gjë është se kompanitë LED, që kanë ndjekur pas gjigandëve të huaj, më në fund qëndrojnë këmbëngulës dhe marrin drejtimin në homologët e tyre të huaj në një distancë të vogël.
Me përmirësimin e vazhdueshëm të nivelit të përgjithshëm të teknologjisë së montimit të mikro në Kinë, Distanca nga qendra e pikselit në qendër të ekraneve të brendshme me densitet të lartë vazhdon të bëjë përparime, dhe distanca nga qendra e pikselit në qendër të ekraneve LED të brendshëm ka hyrë në epokën e 1xmm.
Për sa i përket aplikimeve në natyrë, përmirësimi i teknologjisë së paketimit LED të montuar në sipërfaqe dhe përmirësimi i nivelit të mbrojtjes së modulit të jashtëm kanë thyer prangat e distancës qendrore të pikselëve 10 mm në ekranet e jashtme me ngjyra të plota LED. Vlera kufitare e distancës së qendrës së pikselit po rifreskohet vazhdimisht, dhe në treg janë aplikuar ekrane të mëdhenj me ngjyra të plota me një distancë qendrore piksel prej 5.xmm.
Ndërsa ekranet e ekranit LED hyjnë në “epokë e vogël”, prirje të reja janë shfaqur edhe në zhvillimin industrial.
1. Ekranet me ekran të vogël LED do të bëhen aplikacioni kryesor në tregjet e brendshme dhe të jashtme. Ekranet e ekranit LED me lartësi të vogël i referohen ekraneve të ekranit LED me hapje më të vogël se p2.5. Ata përdorin teknologjinë e kontrollit të pikës së nivelit të pikselit për të arritur rivendosjen dhe uniformitetin e shkëlqimit dhe ngjyrës së njësive të pikselit të ekranit..
Që nga viti 2010, konkurrenca për ekranet konvencionale LED ka qenë veçanërisht e ashpër, dhe luftërat e çmimeve pothuajse kanë cenuar fitimet bazë të ndërmarrjeve. Si rezultat, tregje të ndryshme në zhvillim janë zhvilluar me shpejtësi, me performancë të jashtëzakonshme në mediat e jashtme, industrisë, ngjitëse të sipërfaqeve të jashtme, dhe ekrane në formë të veçantë. Midis tyre, Ekranet LED me ton të vogël me densitet të lartë janë bërë produktet më të njohura në industri.
Aktualisht, marzhi i fitimit të ekraneve LED me ton të vogël është relativisht i bollshëm, dhe gjithashtu kanë potencial të madh zhvillimi në fusha të nivelit të lartë si monitorimi, komandë, planifikimin, dhe konferenca, me perspektiva të mira për të ardhmen.
2. Si të zvogëloni densitetin e rrymës është çelësi i suksesit ose dështimit të ekraneve LED në fushën e ndriçimit. Për të marrë produkte ndriçimi me shkëlqim të lartë, Prodhuesit e aplikacioneve të terminalit në përgjithësi zgjedhin të përdorin “çipa me densitet të lartë të rrymës”.

Sidoqoftë, pasi aplikacionet e ekranit LED hyjnë në epokën e hapësirave të vogla, dendësia e duhur e rrymës LED është pikërisht e kundërta. Kjo është kryesisht për shkak të aplikimeve të ekranit të ekranit, cilësia e produktit nuk është më e mirë se ekrani i të cilit është bërë më i ndritshëm, por ekrani i të cilit është bërë më i errët, aq e errët sa nuk do të shkaktojë acarim te syri i njeriut në mjedise të errëta

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan