mur ekrani i jashtëm

Në vitet e fundit, duke përfituar nga kërkesa e fortë në tregun e aplikimit në rrjedhën e poshtme të LED, industria e ekranit LED është zhvilluar me shpejtësi dhe konkurrenca e çmimeve është bërë gjithnjë e më e ashpër. Sidoqoftë, me ndikimin e faktorëve të shumtë si teknologjia e paketimit, kontrollit të shpenzimeve, shkalla e kapacitetit prodhues, dhe zinxhirin e furnizimit, diferencimi midis ndërmarrjeve vendase të ambalazhimit po bëhet gjithnjë e më i dukshëm.
Duke parë industrinë LED, ne mund të përshkruajmë një rrugë të kanaleve të drejtuara nga produkti, përmirësimi i markave përmes kanaleve, zgjerimi i linjave të produkteve përmes markave, dhe integrimin e produkteve dhe markave përmes kapitalit.
Nga kjo rrugë zhvillimi, ne mund ta shohim vetëm atë “diferencimi i tregut” mund të përputhet me fushat aktuale të segmentuara të njohura dhe të përmbushë përvojën unike të përdoruesit të audiencës. Prodhuesit e ekraneve LED mund të forcojnë vetëm kuptimin e tyre të thellë të dritës dhe mjedisit, kanë një pasqyrë të thellë në natyrën njerëzore, dhe krijoni zgjidhje të personalizuara mjedisore ndriçimi mbi këtë bazë për të formuar një avantazh të pashembullt konkurrues.
Përveç kësaj, teknologjia do të jetë gjithmonë arma magjike për të fituar ndërmarrjet, dhe është forca e pashtershme lëvizëse për ndërmarrjet për të ruajtur jetën e tyre. Ndërmarrjet e drejtuara nga teknologjia që përmirësojnë përparimet teknologjike të produktit dhe inovojnë në stil, funksioni, dhe përdorimi do të gëzojë vetëm arritjet e performancës së teknologjive të reja; Kur efektiviteti i një produkti nuk bëhet më problem për ndërmarrjen, shërbimi bëhet pesha për të fituar ndërmarrjen. Pas zhvillimit të shpejtë të ekraneve LED, është e nevojshme të eliminohet e fshehura “pasojat” që shërbimi pas shitjes nuk mund të vazhdojë me. Prandaj, në epokën e re të Muri me ekran LED konkurs, kushdo që mund të ofrojë shërbim të kujdesshëm pas shitjes do të ketë një avantazh në konkurrencë.
Inovacioni përshpejton transformimin, përshpejton rregullimin e tregut, dhe transformimi i afërt i ndërmarrjeve kryesisht manifestohet në:
Së pari, dividenti i politikave kombëtare përkatëse për ZHEL është gati të zhduket.
Së dyti, avantazhet e marketingut tradicional janë ulur.
Së treti, duke u përballur me ndryshimet nga marketingu individual në marketingun e përgjithshëm, dhe madje edhe marketingu i përgjithshëm ndërindustri.
Së katërti, nga një avantazh i vetëm në ndjekjen e një avantazhi holistik.
Suksesi ose dështimi i një kompanie varet nga 99.9% të vendimmarrësve të saj, dhe 2014 është një vit që i teston. Ata që eliminohen në mënyrë të pashmangshme do të mbyllen dhe vendimmarrësit do të mbyllen në vetvete. Në epokën e internetit, të gjitha ndërmarrjet duhet të transformohen.
Për të zhvilluar industri, nuk është e nevojshme vetëm të mbështetemi në udhëheqjen e qeverisë, por edhe për të mobilizuar të gjitha burimet e favorshme për të marrë pjesë. Për të mobilizuar plotësisht entuziazmin dhe pjesëmarrjen e prodhuesve të ekraneve LED, shoqatat e industrisë dhe organizatat sociale në qytete të ndryshme marrin pjesë në mënyrë aktive, mblidhni mençurinë dhe integroni forcën, dhe të përpiqet të përmirësojë aftësinë dhe nivelin e inovacionit bashkëpunues.
Në të ardhmen, industria do të përparojë më tej

Zgjidhje me një ndalesë për kontrollorët dhe aksesorët video mur me LED, nga procesori video i udhëhequr ,kartat e dërguesit, marrja e kartave në furnizimin me energji elektrike dhe modulet e udhëhequra.

Regjistrohu

Regjistrohuni në Buletinin tonë më të fundit të ekranit të ekranit të ekranit të udhëhequr dhe merrni bonuse për blerjen tjetër

  E drejta e autorit © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara !

  0
   0
   Karroca juaj
   Karroca juaj është boshKthehu në Dyqan